a civil szektor tanácsadója

...a civilek partnere a forrásfejlesztés és a társadalmi célú kommunikáció terén

Üzleti gondolkodásmódunk

Mindenekelőtt a civil szervezetek hosszú távú fenntarthatóságához kívánunk hozzájárulni. Professzionális szolgáltatásainkon keresztül a szervezetek társadalmi ismertségét és elismertségét mélyítjük el, elsősorban annak érdekében, hogy értékes jószolgálati munkájuk anyagi alapja hosszú távon a rendelkezésükre álljon.

Néhány, gondosan kiválasztott és kipróbált ügyfél munkájának folyamatos és hosszan tartó kísérésében vagyunk érdekeltek. A kiválasztás során arra törekszünk, hogy a társadalmi szempontból fontos civil ügyek (pl. egészségügy és testi-lelki egészségmegőrzés, szociális gondoskodás, fogyatékosok segítése, oktatás és felzárkóztatás, környezetvédelem, stb.) széles skálája megjelenjen az ügyfeleink által képviselt területek között.

Munkánk minőségének biztosítása érdekében hangsúlyt fektetünk a civil szférát érintő kutatások végzésére és elemzésére. A kutatások eredményeit beépítjük szolgáltatásainkba.

Vállalati társadalmi felelősségvállalásunk (CSR)

A Civil Partner Kft. társadalmi küldetésének tekinti az egymásért vállalt felelősség, a szolidaritás és az érzékenység növekedésének elősegítését a társadalomban. Ennek érdekében terjeszti és formálja az adományozás kultúráját - elsősorban Magyarországon.

Mindezt úgy teszi, hogy forrásteremtési és egyéb modelltevékenységeket közvetít a társadalom, a szektorok, a szervezetek és az adományozók felé; nyilvánosan megjeleníti a nonprofit szervezetek hiteles és professzionális működését; felkelti, majd ráirányítja a figyelmet társadalmi ügyekre.

Cégünk a működése során elért nyereséget saját céljain túl az ügyfeleket szolgáló tevékenységek és a céginfrastruktúrájának fejlesztésére, valamint adományozásra fordítja.

A Civil Partner Kft. immáron több mint egy évtizede meghatározott irányvonalainak megfelelően éves nyereségének negyedét adomány formájában visszajuttatja a civil szektorba. Így a cég még jelentősebben hozzájárul - nem csak közvetetten, hanem anyagi források biztosításával is -  a közhasznú ügyek megvalósulásához
A Civil Partner Kft. 2011-ben elért nyereségének 25%-át fordította jótékony célokra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tudástár teljes tartalmának eléréséhez kérjük, adja meg e-mail címét!

E-mail:

Ha már korábban regisztrált:

Ha még nem regisztrált:

 

Minden jog fenntartva 2011 © Civil Partner Nonprofit Tanácsadó és Szolgáltató Kft.   |   tel/fax: 280-5820   |   iroda@civilpartner.hu   |   Impresszum